Fototävling – Ditt smultronställe i Enköping

Vi håller just nu en fototävling där temat är "Ditt smultronställe i Enköping". Om du har en passion för att fotografera och vill visa upp dina talanger är detta den perfekta tävlingen för dig. Vinnaren av tävlingen kommer nämligen få pryda omslaget på Enköpings Turistkarta som trycks i hela 10 000 exemplar. Självklart med ditt namn som fotograf! Som om inte det vore nog vinner du även en fantastisk guidad parkvisning för två.

Hur deltar jag?

Det är enkelt att delta! Du behöver bara skicka in ett sommarfoto som du själv har tagit och skriva en rad om varför det här är ditt smultronställe i Enköping. Det kan vara ett foto på en storslagen solnedgång, en färgsprakande blomma eller på en vacker utsikt. Alla foton kommer att bedömas av en jury som kommer att välja ut de tre bästa fotona. Dessa tre foton får sedan allmänheten rösta på och ta fram sin favorit. Håll utkik i våra kanaler. Tävlingen pågår mellan den 21 februari–5 mars.

Du skickar in ditt bidrag till:

E-post: turism@enkoping.se

Tävlingsregler

  • Genom att delta i tävlingen ger du Enköpings kommun rätten att beskära ditt foto vid behov och använda ditt foto i sina kanaler för att göra det möjligt att rösta fram ett vinnande foto.
  • Fotot måste vara högupplöst och i färg.
  • Du ska själv vara fotografen och fotot måste vara taget i Enköping under sommarperioden.
  • Fotot får inte visa personer som går att identifiera.
  • Bilderna som skickas in till tävlingen kommer inte att användas i andra sammanhang än det som berör fototävlingen. 

Lycka till!

Tveka inte på att delta! Skicka in ditt foto idag och visa ditt smultronställe eller det du älskar mest med sommaren i Enköping. Kanske är det just ditt foto vi väntar på.