Julbord i Enköping

Besök något av årets julbord och maxa julstämningen med allt de har att erbjuda. Ingen jul utan julbord!

Foto: Nicole Michalou

Matfest och stämningsfulla julbord

Ingen har väl missat att julbordssäsongen är i full gång? En matfest fylld av lax, köttbullar, sill, janssons frestelse, glögg, nya inslag som kanske blir framtidens klassiker och massor av annat gott. Kika in dessa olika julbordsalternativ och maxa julstämningen i mysiga miljöer med god mat tillsammans med familj, vänner eller kollegor.

Foto på ett julbord med massa mat.

Foto: Mostphotos

Friibergh Herrgård i Örsundsbro

På Friibergh Herrgård i Örsundsbro erbjuds just nu ett exklusivt julbord där havet står i centrum. På detta julbord hittar du allt från ostron och hummer till havskräftor och lax. Du hittar även mer klassiska julbordsrätter här också. Efter detta lyxiga och stämningsfulla julbord kan du passa på att övernatta på herrgården. Hur mysigt låter inte det? Ett julbord för livsnjutaren!

Läs mer om julbord på Friiberg Herrgård på deras webbplats

Restaurang Golfen

Här bokas julborden upp snabbt! Enköpings golfklubbs Restaurang Golfen erbjuder julbord i vacker miljö. Inte nog med det, här kan du även boka din julfest! Restaurang Golfens mat och omgivning är ett oslagbart recept för legendariska julbord och julfester som sent glöms bort.

Läs mer om julborden och hur du kontaktar Restaurang Golfen på deras Facebooksida

Park Astoria 

Istället för traditionellt julbord blir det i år en julmiddag, där vissa rätter serveras till bordet och andra i bufféform. Till bords väntar en twist på de klassiska smakerna med julinspirerad mat där svenska råvaror, nordiska smaker och hållbarhet står i fokus.

Mer information om Park Astorias julmiddag på deras webbplats

Foto på personer som sitter vid ett bord och ler. Mat och vinglas står på bordet.

Foto: Mostphotos

Fagerudd

Detta år bjuder Fagerudd in till något de kallar ett sjujäkla JULaballo, ett riktigt roligt julbord med fart och fläkt! Det kommer att vara fyllt av traditioner, udda julmusik, riktigt härlig stämning och suverän mat. Detta vill du inte missa!

På Fagerudds webbplats hittar du mer information om deras julbord

Haga Slott

Vem har inte drömt om en sagolik middag på slottet? Nu kan drömmen gå i uppfyllelse. Njut av ett julbord utöver det vanliga, på en historisk plats i ljuvlig miljö, matsalar inredda i gustaviansk stil och brasor som knastrar och bidrar till den högtidliga stämningen.

Läs mer om julbordet på slottet på Haga slotts webbplats

Ice Sportsbar och Restaurant

På Ice serveras en klassisk julbordsbuffé i jultider.

Foto på juldekoration i en julgran.

Foto: Emma Larsson