Säsongsplatser

Är du intresserad av att bo en längre period hos oss? Varmt välkommen att boka en säsongsplats!

Säsongsplats under sommaren

Under sommaren har vi säsongsplatser från den 1 april till 24 september.  Kostnad för säsongsplats sommar är 15 995 kronor. Kostnad för el tillkommer. Elpris 3,95 kronor kw/h. 12 ampere finns på varje plats. Från och med 1 Augusti 2024 kommer elpriset vara 3,50 kronor kw/h.

Sommarsäsong sjönära

Under sommaren har vi säsongsplatser med utsikt över Mälaren från 1 april till 24 september. Kostnad för säsongsplats sommarsäsong sjönära är 17 995 kronor. Kostnad för el tillkommer. Elpris 3,95 kronor kw/h. 12 ampere finns på varje plats. Från och med 1 Augusti 2024 kommer elpriset vara 3,50 kronor kw/h.

Säsongsplats under vintern

Under vintern har vi säsongsplatser från den 25 september till 31 mars. Kostnad för säsongsplats vinter är 9 995 kronor. Kostnad för el tillkommer. Elpris på 3,50 kronor kw/h. 12 ampere finns på varje plats.

Vintersäsong sjönära

Under Vintern har vi säsongsplatser med utsikt över Mälaren från 25 September till 31 Mars. Kostnad för säsongsplats vintersäsong sjönära är 10 995 kronor. Kostnad för el tillkommer. Elpris 3,50 kronor kw/h. 12 ampere finns på varje plats.

För i år, 2024, har vi möjlighet att erbjuda en säsongsplats med golv till förtältet. Plats 15. Ange i din ansökan att du önskar denna plats.

För– och eftersäsong

Det här paketet är till för dig som vill starta tidigt men inte ha platsen över hela sommaren. Försäsong startar 1 april–30 juni. Pris 4 995 kronor. Elpris på 3,95 kronor tillkommer. 12 Ampere finns på varje plats.

Under sommarsäsongen erbjuder vi en förlängning av säsongen. 1 Augusti–30 September. Kostnad för denna plats är 3 995 kr, elpris 3,50 kr tillkommer. 12 Ampere finns på varje plats.

Vinter­förvaring med golv och tält

För dig som inte vill ta bort golv och förtält. Priset är 3 500 kronor. Ingen el kopplas på. Om du önskar el påkopplad, kontakta receptionen. Observera att elförbrukningen faktureras i efterskott till priset av 3,50 kronor kw/h.

Boka säsongsplats

  • Bokning av säsongsplats på vintern öppnar vecka 32, måndag den 5 augusti.
  • Bokning av säsongsplats på sommaren öppnar vecka 10, måndag den 4 mars.

Du kan göra en bokningsförfrågan av säsongsplatser via e-post. Observera att vi tar inte emot förfrågningar innan dessa datum. Vi har inte möjlighet att skapa kölista utan det är först till kvarn på platserna.

E-post: kenneth.svensson@enkoping.se

I din ansökan behöver vi veta:

  • Storlek på ekipage inkluderat dragkrog.
  • Vilken typ av säsong: Förvaring eller boende.
  • Önskemål på tomtplats, efter utskickat avtal så kan man inte byta sin plats.

Vi har inte möjlighet att sätta upp er på kölistan då vi valt att slopa den från maj 2023. Anledningen är för att vi vill ge alla en chans att kunna söka sin säsongsplats.

För dig som redan har säsongsplats

Du har förtur och söker vintersäsong vecka 31, måndag 29 juli och sommarsäsong vecka 9, måndag 26 februari. Ange då önskemål på plats.

Bokning för företag

Företag kan boka månadsplats för husbil eller husvagn. Pris för månadsplats 3995 kronor per månad. Kostnaden faktureras i förskott. El ingår. Om du önskar att avsluta din plats behöver vi veta detta en vecka innan slutdatumet, annars startas en ny månad om inget annat meddelas. 

Observera att månadsplatser är tillgängliga under perioden 1 januari till 18 juni. Samt under perioden 25 september till 31 december.

Bokning för företag sker via e-post: fakturakund@enkoping.se

Elförbrukning

Elförbrukningen av säsongsplatser faktureras månadsvis fram till 31 mars. Från och med 1 april faktureras elkostnader på följande datum:

  • från 1 augusti 2024 är nytt pris för el 3,50 kr/kw
  • elförbrukning 1 december – 31 mars faktureras i april
  • elförbrukning 1 april – 30 juni faktureras i juli
  • elförbrukning 1 juli – 24 september faktureras i oktober
  • elförbrukning 25 september – 30 november faktureras i december
Bild på en karta över bredsandscampings säsongsplatser.

Karta över bredsandscampings säsongsplatser